Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВВ епохата на постистината много трудно

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВВ епохата на постистината много трудно
Коментари Харесай

Иво Христов за 5G: Има два вида невежество и единственият арбитър е науката

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

В епохата на постистината доста мъчно могат да се разграничават теории на конспирацията от публични мнения. Според мен единственият съдия на тези разногласия сред крайностите може да бъде науката.

Това разяснява евродепутатът Иво Христов пред бТВ.

Чрез научния панел на Екологичен потенциал поръчахме проучване за нездравословното влияние на 5G. Учените излязоха с много внимателни мнения. Трябва да кажа, че сега има два типа незнание, които шестват. Едното е това на конспирационистите, които виждат някаква зла предумисъл зад всяко деяние и навръзват обстоятелствата съгласно своята паника. Другото незнание обаче е това на хората, които търсят да наподобяват съвременни, като се разграничават от тези, които обичат консперациите. Така че само науката е вероятното решето. Така че такава оценка на въздействието би трябвало да има, защото здравето на жителите би трябвало да бъде преди облагите на корпорациите. Ефектът от 5G за фирмите е безспорен, уточни той.

Все отново обаче не може да има механически напредък в ущърб на човешкото здраве, добави Христов. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР